Tacooz: Een uniek Mexicaans streetfood concept op de Pas

U bent hier

Mohamed El-Hamrani startte in mei met zijn uniek Mexicaans takeaway concept in Geel op de Pas, het was meteen een groot succes.

Een restaurant keuken in een takeaway concept

“Het idee om een eetzaak te starten speelde al langer.” zegt Mohamed.  “In Geel zijn er al vrij veel pizza- en kebabzaken, voor mij was het belangrijk dat ik iets kon aanbieden dat er nog niet was en waar weinig concurrentie in is. Zo ben ik eigenlijk op het idee gekomen om een fastfoodrestaurant te starten met een Mexicaanse keuken.”

Mexicaans voor iedereen

Op de menukaart vind je Mexicaanse klassiekers terug zoals taco’s, burrito’s, quesadillas en enchiladas. Voor het volledige aanbod kan je een kijkje nemen op de website www.tacooz.be.  Mohamed vindt het belangrijk dat iedereen zijn goesting kan vinden “Omdat we zo veel mogelijk zelf maken, bepalen we zelf welke ingrediënten we gebruiken. Op die manier kunnen we ook rekening houden met veganisten en mensen die glutenvrij moeten eten.” aldus Mohamed.

Onze chef-kok is een echte Latino, de Mexicaanse keuken voelt voor hem als thuiskomen.

Dagverse producten

Bij Tacooz werken ze met dagverse producten en ingrediënten. “Onze salsa’s maken we van de tomaten die ’s morgens door de groenteboer geleverd worden. Ook het vlees -dat trouwens halal is- versnijden en marineren we zelf. Na het marineren gaat het een 5 à 6 tal uur de oven in zodat het traag kan garen, zo verkrijgen we mals en sappig vlees.

Ondernemen in Geel

“Ik heb voor Geel Centrum gekozen omdat de mensen in Geel openstaan voor verandering en nieuwe dingen. Geel is niet alleen een bruisende stad,  het is ook een echte studentenstad. In de toekomst wil ik hier zeker op inspelen door bijvoorbeeld studentenmenu’s aan te bieden.”

 

 

Tacooz&more
Pas 118, Geel
014 22 05 71
Tacoozgeel@gmail.com

Website: https://www.tacooz.be/
Facebook: https://www.facebook.com/Tacooz-104750781109181/
Instagram: https://www.instagram.com/tacoozgeel/