't Kleyne Huis: petit Paris in hartje Geel

U bent hier

't Kleyne Huis heeft zijn bekende interieurwinkel uitgebreid met een charmant horecazaakje. Je geniet er dus niet alleen van een heerlijk drankje, maar je kan er ook inspiratie opdoen in de prachtige kijkwoning.

Een nieuw concept in een bekend jasje

't Kleyne Huis heeft hard gewerkt om een nieuwe ervaring te creëren in het nieuwe pand, vlak naast het vorige pand. Beneden bevindt zich de bar, waar je in een huiselijke sfeer kan genieten van een kopje koffie, een glaasje bubbels of een lokaal biertje. Op de eerste en tweede verdieping van 't Kleyne Huis kan je de kijkwoning verkennen. Hier krijg je een inspirerende blik op hoe het team jouw woning kan transformeren tot een stijlvolle thuis. Of je nu op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie, eetkamerstoelen, een tapijt of een complete make-over, 't Kleyne Huis biedt alles wat je nodig hebt!

Uniek hoekpand met uitzicht

Wat dit concept bijzonder maakt, is de unieke setting. Het hoekpand is volledig geschilderd in een opvallend witte kleur, met grote zwarte zonnetenten en veel groen. Binnen biedt de bar ruimte voor zes tafels en veertien zitplaatsen, terwijl het ruime terras zich uitstrekt van de Markt tot aan de Nieuwstraat. Dit maakt het de perfecte plek om te genieten van een zonnige dag in hartje Geel!

"Ik hou helemaal niet van saai en standaard, daar ben ik bang van. Dus doen we, net zoals bij onze interieurinrichting, net dat tikkeltje meer!” - interieurstyliste Klaartje

Adres:
Markt 24, Geel

Openingsuren:
Maandag en zondag: van 13u tot 18u
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 10u tot 18u
Woensdag en donderdag gesloten

Website
Facebook
Instagram