Een origineel (en handmade) cadeau vind je bij Baloe’s

U bent hier

Op 30 maart opende Marjolein Boons haar cadeauwinkel Baloe’s op de Pas. Het is dé plaats voor een origineel cadeau: van handgemaakte vazen tot zeep bars en juwelen. Zoek je dus een leuk cadeau of wil je (terecht) jezelf eens in de bloemetjes zetten? Spring dan zeker eens binnen en laat je inspireren door het leuke assortiment! 

Handmade with love

In het assortiment vind je artikelen voor jong en oud, zowel voor mannen als voor vrouwen. Maar liefst 80% van het aanbod is handgemaakt dus niemand zal hetzelfde kopen als jou, want elk stuk is uniek. Marjolein ging vanuit haar liefde voor kunst op zoek naar handwerkers en leveranciers met een verhaal, die ook de nodige aandacht vestigen op creativiteit en duurzaamheid.

Vleugje nostalgie

Let zeker ook op de toonbank in de winkel, die is bijna 60 jaar oud! Vroeger deed ze dienst bij de portier van Alcatel Bell in Geel. Maar nadat ze al jaren stof stond te vangen, besloot Marjolein het meubel een nieuw leven te geven. Wie de winkel bezoekt kan dus met een opmerkzaam oog een stukje nostalgie opmerken…

“Geel is een aangename en moderne stad die de Kempen doet stralen. Met mijn winkel hoop ik de shoppingsfeer nog gezelliger te maken.”

Adres:
Pas 74, Geel
Website (met webshop)
Facebook
Instagram

Openingsuren:
Dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag: 10u tot 12u30 & 13u tot 18u 
Maandag, donderdag & zondag: gesloten