Bistro Savour serveert Belgische topgerechten met een twist

U bent hier

Geel Centrum heeft er een culinaire hotspot bij! Claudia Govaerts en Steven Van Roy, het gepassioneerde koppel achter de bekende brasserie De Kruimel, hebben na 20 jaar besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Eind april sloten ze de deuren van hun vertrouwde zaak op de Markt, om slechts 100 meter verderop een frisse start te maken. Begin juni verwelkomde Bistro Savour de eerste gasten in hun charmante nieuwe locatie, vlak achter de Sint-Amandskerk.

Een mix van brasserie en restaurant

"Bistro Savour houdt het midden tussen een brasserie en een restaurant," vertelt Claudia, die de keuken runt. "We werken met een driemaandelijkse kaart vol Belgische klassiekers van topniveau, gecombineerd met seizoensgebonden gerechten. We leggen de focus op kwaliteit en originaliteit, en een regelmatig wisselende suggestiekaart biedt extra keuzes voor zowel lunch als diner."

Savoureren

De naam van de bistro werd pas op het laatste moment bedacht, maar past perfect bij hun filosofie. Savour verwijst naar savoureren, wat betekent 'iets met smaak eten en drinken' en ook 'ten volle genieten van iets'. En dat is precies waar ze voor staan!

(on)gewoon goe, (on)gewoon gezellig

Het pand heeft een volledige make-over gekregen. Met zachte kleuren en stijlvolle meubels ademt de bistro een ontspannen sfeer uit. "We zijn zelf heel gemoedelijke en toegankelijke mensen, het hoeft allemaal niet te stijf te zijn," vult Steven aan. "We willen dat iedereen zich welkom voelt en kan genieten van lekker eten in een mooie setting." Ook het stadsterras aan de straatkant is de ideale plek om te ontspannen op mooie zomerdagen!

Adres:

Markt 15, Geel
www.bistrosavour.be
Facebook
Instagram

Openingsuren:
woe: 12u - 14u en 18u - 21u
do: 12u - 14u en 18u - 21u
vr: 12u - 14u en 18u - 21u
za: 12u - 14u en 18u - 21u