Gezellig borrelen op het zomerterras van 'T Kleyne Huis

U bent hier

In oktober 2019 begon het avontuur van Klaartje Ceelen in de Stationsstraat, waar ze haar eigen zaak opende als interieurarchitecte. In de zomer van vorig jaar maakte ze haar droom waar en kocht ze een pand op de Markt. "Al is het niet groot, het is meer dan voldoende om mijn visie te verwezenlijken. De naam 't Kleyne Huis past perfect bij de charmante uitstraling van deze plek!" aldus Klaartje. 

Er kwam serieus wat breekwerk aan te pas, maar met haar vast team van superhandige en hardwerkende mensen heeft ze er na 4 maanden hard werken iets moois van kunnen maken. "Wonen boven de zaak is ontzettend handig en het feit dat alles vlakbij is, is natuurlijk een groot voordeel." zegt Klaartje. 

Een plek waar creativiteit en gezelligheid samenkomen

De locatie achter de kerk trekt talloze passanten aan vanuit alle hoeken van de stad. Dit bracht Klaartje op het idee om een zomerterras op de stoep te creëren met knusse tafeltjes omringd door groen. "Ik streef er altijd naar om net dat beetje extra te bieden, daarom heb ik ook een aantal streekproducten toegevoegd aan mijn kaart. Denk hierbij aan koffie van de Maan, wijn en cava van Manendonckx, verse olijven van om de hoek, een Geelse Vliet met een heerlijk kaasje van de Kaasboetiek, en een verfrissend versgeperst appelsapje van Helsen, vergezeld van een snoepje of chipsje." legt Klaartje uit.

Mijn passie delen

Het zomerterras geeft Klaartje de gelegenheid om een babbeltje te slaan met de mensen en hen zo uit te leggen wat ze als interieurstyliste doet. "Het persoonlijke aspect is typisch 'mij'. Ik vind het leuk om mensen te ontzorgen en hen te helpen bij het maken van keuzes betreffende hun interieur en inrichting. Of het nu gaat om een tapijt, raamdecoratie, onze eigen modulaire Klaartjesofa, interieuradvies aan huis, of de realisatie van het totaalplaatje - ik sta voor alle klanten klaar." aldus Klaartje.

't Kleyne Huis mag dan letterlijk een hoge drempel hebben, figuurlijk wil Klaartje juist een open en gastvrije sfeer creëren. Iedereen is meer dan welkom om hier binnen te springen of om te komen genieten op het zomerterras. 

Openingsuren
Vrijdag en zaterdag: 10u tot 18u.
(tot eind september)

Adres
Markt 24, 2440 Geel

Info
Website
Instagram