Geelse braderij verwelkomt nieuwe standhouders

U bent hier

De Geelse centrumhandelaars houden naar jaarlijkse gewoonte hun braderij en Summer shopping in de laatste volledige week van juni. Van 21 tot 25 juni worden de Pas en de Nieuwstraat verkeersvrij gemaakt en kan je alvast koopjesjagen bij de deelnemende handelaars. Ook handelaars van buiten het winkelgebied - of zelfs van buiten Geel - zijn welkom om deel te nemen aan de braderij. Zij kunnen met een eigen stand hun zaak meer bekendheid geven en hun voordeel doen met de verwachte passage van bezoekers.

"De voorbije jaren mochten we heel wat extra standhouders ontvangen", weet centrummanager Jochen Vandeven. "De Geelse braderij brengt elk jaar weer heel wat bezoekers op de been, en dat is ook voor ondernemers die niet in het centrum zitten een uitgelezen kans om een groot publiek te bereiken."

Om een grote toestroom van bezoekers aan te trekken, wordt er niet alleen de nodige promotie gevoerd en straatanimatie voorzien, maar zal ook een wedstrijd georganiseerd worden met mooie prijzen. Daarnaast kan je tijdens de braderij gratis bovengronds parkeren op alle centrumparkings.

Wie interesse heeft in een plaatsje op de Geelse braderij, kan voor meer informatie terecht bij centrummanager Jochen Vandeven: jochen.vandeven@geel.be

foto: Kristof Donné