De Kaashoeve krijgt nieuwe eigenaar en breidt uit

U bent hier

Al omstreeks 30 jaar kan je bij De Kaashoeve in de Stationsstraat terecht voor een groot assortiment aan heerlijke kazen. Sinds kort heeft deze winkel een nieuwe eigenaar; Doris Servais uit Retie nam de zaak in juli over. Doris zit boordevol leuke ideeën om een nieuwe wending aan De Kaashoeve te geven en de winkel breidde alvast uit met een mooi assortiment aan fijne vleeswaren.

Overname van De Kaashoeve

Doris, die altijd in de horeca heeft gewerkt, was al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging toen ze op De Kaashoeve stootte. “De Kaashoeve is slechts een kwartiertje rijden van waar ik woon en ik lust zelf ook heel graag kaas”, vertelt ze al glimlachend. “Bovendien was ik op zoek naar een delicatessenwinkel om over te nemen – De Kaashoeve was dus ideaal.”

Eerder werkte Doris onder andere in een broodjeszaak en in een foodtruck, terwijl haar ouders  altijd een bakkerij hebben gehad: “daar is mijn interesse voor de horeca wellicht ontstaan.”

Assortiment verse producten

De naam van de winkel doet het je waarschijnlijk al vermoeden – De Kaashoeve specialiseert zich voornamelijk in kazen. “We hebben bijna 150 soorten kazen in ons assortiment, waaronder speciale kazen zoals kaas met geitenkaas en cuberdon of hooibloem kaas”, vertelt Doris enthousiast. De kazen worden steeds versgesneden en Doris helpt je graag met je keuze.

Maar De Kaashoeve heeft ook andere producten in de aanbieding. “Onlangs is er een nieuwe toog bijgekomen met een assortiment aan fijne vleeswaren. Hier vind je bijvoorbeeld salami met hazelnoot en truffel of met Parmezaanse kaas. Andere producten die we in ons assortiment hebben zijn tapenades, zelfgemaakte kaaskroketten, speciale koekjes en drank. We verkopen ook ambachtelijke likeur van Brouwerij Verhofstede.”

Nieuwe ideeën voor de toekomst

Doris wil de zaak een nieuwe wending geven, daarom brainstormt ze regelmatig over nieuwe ideeën. “We willen in de toekomst bijvoorbeeld tapasschotels met vlees, kaas en olijven aanbieden voor in de zomer. Maar we zijn ook bezig met de opbouw van een webshop zodat onze klanten binnenkort ook online kunnen bestellen. Hun bestelling zal dan worden klaargemaakt om in de winkel afgehaald te worden”, vertelt ze. “Binnenkort gaan we de deuren ook op zondagvoormiddag openen en zo zijn we aan het brainstormen over meer leuke ideeën.”

Ben jij ook een kaasliefhebber? Of proef je liever van de andere delicatessen? Ga dan zeker eens langs bij De Kaashoeve!

Openingsuren:

Maandag: Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  8u30 – 18u
Donderdag: 8u30 – 18u
Vrijdag: 8u30 – 18u
Zaterdag: 8u30 – 17u
Zondag:  Gesloten

De Kaashoeve: Stationsstraat 94, Geel
Tel.: 014 58 66 45
Website: http://www.kaashoeve.com/
Facebook: https://www.facebook.com/De-kaasboetiek-2-784529291679514/