Je nieuwe schoenen vind je bij Pedico

U bent hier

Als je bij Pedico binnenkomt, voel je het meteen: hier kom je graag. Er hangt een gezellige sfeer in de winkel en je bent er altijd welkom om te komen kijken, rustig te passen of om gewoon een babbeltje te komen doen.

Pedico heeft een zeer ruim aanbod aan schoenen, handtassen en sinds kort ook kleding. Zowel dames, heren en kinderen vinden hier elk seizoen de nieuwste fashion items. Neem die fashion gerust letterlijk, want Pedico volgt de mode op de voet. Dat vertaalt zich in een heel mooie collectie, met aandacht voor kwaliteit en draagplezier.

De grote damesafdeling geeft een volledige keuze in de mooiste damesschoenen en -kleding. Verder krijgen de heren een eigen verdieping met per maat de nieuwste sneakers en geklede schoenen. Naast de aparte jeugdafdeling keren we tenslotte terug langs de kinderafdeling met een speelruimte die blijft verrassen. Hier kan je makkelijk met het hele gezin komen kiezen.

Het Pedico-team vertelt over de mooie momenten die ze dagelijks meemaken in de winkel. “Eigenlijk is elke aanleiding voor een gesprek de moeite waard. Het centrum van Geel is dan ook een heel warm centrum. Gezellig toch?!”

Adres:
Nieuwstraat 27, Geel

Openingsuren:
Ma-zat: 9u-18u
Zondag gesloten

Facebook
Instagram