Een stijlvolle outfit met nét dat ietsje meer? Caramel is the place to be!

U bent hier

Zo’n 36 jaar geleden richtte la mamma de zaak op, maar in 2011 stapte Kristien van Heuckelom er mee in dankzij haar passie voor kleding en ondernemingszin. Die twee generaties samen vormt volgens Kristien nu de perfecte combinatie voor kledingwinkel Caramel!

Vaste waarde in Geel en omstreken

Caramel was tot voor kort gevestigd op de Pas in Geel, maar verhuisde in februari naar de Markt. “Een A-locatie”, zo zegt Kristien. “De bundeling van ondernemers maakt onze nieuwe locatie extra interessant.”

Eén van de 20 beste speciaalzaken

Bij Caramel ben je aan het juiste adres voor eerlijk stijladvies en de laatste nieuwe kledingtrends, zowel casual als voor feestgelegenheden. Het team staat tot jouw beschikking om je kledingwensen in vervulling te laten gaan, en dat doen ze elke dag met evenveel passie. Laat je verrassen door de gastvrije Caramel-service!

Online shoppen

Bovendien kan je ook al een oogje werpen op het ruime assortiment via de webshop. Je shopt er stijlvolle mode van maatje 34 tot en met 50 van bekende merken zoals CKS, Four Roses, Atmos, Inti Knitwear, Dame Blanche en veel meer.

Adres: Markt 23, Geel
Website
Facebook

Openingsuren:
Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

 

Een stijlvolle outfit met nét dat ietsje meer? Caramel is the place to be! | Geel Centrum

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.