Vlotte dameskleding voor een maatje meer bij Un Poco Mas

U bent hier

Iedereen verdient het om te stralen, en daar helpt Un Poco Mas graag bij! Stijlvol, chique, casual of sportief: in deze dameskledingwinkel vind je als maatje 44 tot 60 ongetwijfeld wat je zoekt. Ook lingerie, badkleding en accessoires behoren tot het aanbod!

Annelies Geeraerts startte in 2007 met haar eigen kledingwinkel, vooral omdat ze zelf de nood zag. “Ik heb zelf een maatje meer en dan is het niet evident om de juiste kleding te vinden. Un Poco Mas is eigenlijk wat ik altijd al heb willen doen: ik hou van kleding én van mensen verder helpen. Twee vliegen in één klap!”

NOT made in China

Un Poco Mas is alleen al omwille van hun groot aanbod aan kleding een bezoekje waard. Annelies steunt ook andere kleine ondernemers en biedt daarom accessoires, sjaals, handtassen, enz. aan die handmade zijn of een verhaal hebben. “We staan erom bekend veel kleur in huis te hebben,” vertelt Annelies. “En producten uit China probeer ik te vermijden. Ik kies liever voor kwaliteitsvolle items die lokaal zijn en voor ieders budget.”

Geel als ideaal handelscentrum

“Vroeger was er in Geel altijd al een kledingwinkel voor een maatje meer, maar die ging toen net weg. Ik zag het als mijn kans en opende niet veel later Un Poco Mas. Eigenlijk is Geel de ideale plaats om te ondernemen. Het is centraal gelegen (ook voor klanten uit Limburg) en het leeft er!”

Zoals Un Poco Mas is er geen ander

Bij Un Poco Mas kom je niet zomaar een broek kopen, je komt er voor de service en de glimlach die je erbij krijgt. Annelies en haar team begeleiden je met veel plezier in jouw zoektocht naar de geschikte kleding, van hoe het te dragen tot het wassen ervan. “Maar zonder aankoopverplichting! Ik heb liever dat mensen gewoon eens binnenspringen en met een smile naar buiten gaan.” Naast haar uitgebreide kledingcollecties etaleert ze met trots ook broeken in lange lengtemaat, het lingeriemerk Ulla met een grote range cupmaten én sinds kort ook tankini’s van Mircalesuit.

 

Waar kan je Un Poco Mas vinden?
Diestseweg 23 bus 1, 2440 Geel
Er is parkeergelegenheid voor de deur of op parking ‘Sas’ op 150m wandelen.

Openingsuren:
Di-za: 10u-17u
Zondag en maandag: gesloten

Facebook
Instagram