Sfeervol eindejaarsshoppen in Geel Centrum

U bent hier

Net als de voorbije jaren rollen de handelaars feestelijk de rode loper uit. Op 12 en 19 december kan je van 13u tot 18u profiteren van een gezellige koopzondag. Heel wat handelaars sparen kosten nog moeite om hun etalage te laten fonkelen. In het straatbeeld verschijnen echte kerstbomen die door de handelaars aangekleed worden. Net als vorig jaar werd ook de Markt opnieuw feestelijk verlicht! 

Shop & win

Bovendien geen eindejaar zonder cadeautjes. De handelaars delen maar liefst 2000 euro aan cadeaubonnen uit. Wil je kans maken om te winnen? Kom dan zeker winkelen! De wedstrijd loopt tot en met 20 december, dus waag je kans!

Gratis parkeren

Cadeautjes shoppen kan met een gerust hart. Kom je shoppen op een zaterdag? Nog tot 1 januari parkeer je op zaterdagen gratis en dus zorgeloos op centrumparking Nieuwstraat en centrumparking Pas!

Tractor Kerstrun

Op zaterdag 18 december rijden zo’n 80 verlichte en versierde tractoren door Geel. Een niet te missen lichtspektakel voor jong en oud! Meer informatie over de planning en het parcours? Surf naar www.tractorkerstrun.be.