Restaurant The Italian Chef wordt overgenomen

U bent hier

In februari namen Pieter Slegers en Johnny Van de Mert restaurant The Italian Chef over. Johnny, die er al sinds de opening werkt, vertelt: “The Italian Chef is een goed draaiende zaak, maar wegens ziekte besloot Kaled Charfadi, de vorige eigenaar, het restaurant te verkopen. Kaled heeft vijf jaar lang fantastisch werk geleverd en nu is het aan ons om dat zo goed mogelijk verder te zetten”.

Overname

Net als Johnny, werkte ook Pieter al bij The Italian Chef. Toen hij vernam dat de zaak overgenomen kon worden, lichtte hij Johnny in. Deze zag het zitten om het restaurant samen met Pieter over te nemen. “We hebben dit vervolgens met Khaled besproken en zo kwam de bal aan het rollen”, vertelt Pieter.

Zelfde Italiaanse keuken als eerder

Je vindt bij The Italian Chef nog steeds dezelfde gerechten als vroeger. Ook de grootste pizza van Geel, waarmee het restaurant enkele jaren geleden uitpakte, blijft op het menu staan. “We werken nog steeds met dagverse producten en ook de kwaliteit blijft behouden. Er is veel vraag naar de grootste pizza van Geel en deze kan ook nog altijd besteld worden”.

Afhaal en levering

Voor wie liever thuis van de gerechten wil genieten, beschikt The Italian Chef over een handige app. Hier kan je gemakkelijk bestellen en afhalen of laten leveren. Je vindt de app zowel op de Google Play Store als op de App Store terug. Een puntje waar Pieter en Johnny wel aan werken is de levertijden van de bestellingen. “Vooral in het weekend kan het soms erg druk zijn en we vinden het belangrijk dat onze klanten zo snel mogelijk hun eten thuis geleverd krijgen”.

Openingsuren:
Maandag: 17u30 – 22u
Dinsdag: 17u30 – 22u
Woensdag:  17u30 – 22u
Donderdag: 17u30 – 22u
Vrijdag: 17u30 – 22u
Zaterdag: 17u30 – 22u
Zondag: gesloten

The Italian Chef: Kameinestraat 8, Geel - Telefoon: 014 58 84 77 - Website: www.theitalianchef.be - Facebook: italianchefgeel