Restaurant Gio's & Tavoli wordt apero- en tapasbar

U bent hier

Op vrijdag 23 september maakte restaurant Gio's & Tavoli de switch naar apero- en tapasbar. Hun food sharing concept blijft hierbij behouden, maar er komt wel verandering in het menu en op vlak van sfeer.

Switch naar apero- en tapasbar

Gio's & Tavoli is de eerste apero- en tapasbar op de Markt van Geel. “Er zijn op het menu heel wat lekkere dingen bijgekomen. We gaan vooral minder focussen op hoofdgerechten zodat mensen ook kleinere snacks kunnen bestellen. Het mag allemaal ook wat losser, de muziek mag wat luider staan en er mag ambiance zijn”, vertelt uitbater Michel Rinaldi. Bovendien ben je bij Gio's & Tavoli nu ook welkom om enkel iets te komen drinken, je bent niet verplicht om er ook iets te eten – de ideale plek voor een drankje en eventueel een hapje voordat je een avondje op stap gaat dus.

“Waar mensen zeker eens langs voor mogen komen? Onze traaggegaarde ribbetjes”, aldus Michel. “Vroeger was dit een hoofdgerecht, maar nu bieden we deze als tapas aan.”

Aan het interieur heeft Michel nog niet veel veranderd, maar als de switch goed verloopt, is dit iets wat hij ook wil aanpakken. “In oktober zijn we 6 jaar open en het is zowel voor ons als voor onze klanten leuk om dan toch eens een make-over te doen.”

Food sharing

Het food sharing concept dat Gio's & Tavoli al enkele jaren hanteert, blijft behouden. Wanneer je er een gerecht bestelt, wordt dit telkens in het midden van de tafel geplaatst zodat dit met je tafelgenoten gedeeld kan worden. ”Food sharing is een concept dat me altijd heeft aangesproken – op deze manier ben je ook met elkaar bezig en niet enkel met je eigen gerecht. Dit gaan we dus behouden. We gaan wel minder hoofdgerechten aanbieden, maar mensen die uitgebreid willen tafelen kunnen dat nog steeds”, legt Michel uit.

Alles zo vers mogelijk

De Geelse apero- en tapasbar blijft focussen op versheid en kwaliteit. Zo komt de tomatensaus, bijvoorbeeld, niet uit een potje. Michel vertelt: “Er kruipt best wel wat tijd in, maar we proberen alles zo vers mogelijk te bereiden en steeds de hoogste kwaliteit aan te bieden. Ik ga vanaf nu ook zelf de keuken doen.”

Naast versbereide gerechten biedt Gio's & Tavoli ook een ruim assortiment aan drank aan: wijn, gins, cocktails, mocktails, noem maar op. “We hebben ook onze eigen huismocktails en proberen regelmatig iets nieuws te maken.”

Ben je ook benieuwd naar het nieuwe menu van Gio's & Tavoli? Ga dan zeker eens langs in hun apero- en tapasbar.

 

Openingsuren:

Maandag: Gesloten
Dinsdag:  17u – 00u
Woensdag:  17u – 00u
Donderdag: 17u – 00u
Vrijdag: 17u – 00u
Zaterdag: 17u – 00u
Zondag:  Gesloten

Gio's & Tavoli:

Markt 80A, Geel
Tel.: 014 72 71 08
Website: https://www.giostavoli.be/
Facebook: https://www.facebook.com/GiosTavoli