Nieuwe uitbaatster voor I Love Living

U bent hier

Sinds november heeft lunch- en ontbijtbar I Love Living een nieuwe uitbaatster. Anny Bakelants nam deze zaak in hartje Geel over. “We bieden eenvoudige en gezonde gerechten aan, ook voor vegetariërs en veganisten,” vertelt ze. “Hierbij hechten we veel belang aan sfeer en gezelligheid, De Living is namelijk ook een ontmoetingsplaats”.

Overname

Het is via haar oudste dochter dat Anny vorig jaar vernam dat I Love Living een nieuwe uitbater zocht. Zelf stond ze daarvoor 17 jaar lang in het onderwijs als leerkracht huishoudkunde. “Ik had het gevoel dat ik mijn bijdrage in het onderwijs had geleverd en dat er iets anders op mijn pad moest komen. Toen ik via mijn dochter te weten kwam dat De Living overgenomen kon worden, besloot ik de sprong te wagen. Mijn gezin staat er ook volledig achter”. Met haar ervaring in het onderwijs en liefde voor het koken, wil Anny haar stempel op de Living drukken, maar het origineel concept wordt wel behouden.

Verse, huisgemaakte voeding

Bij 'De Living' kun je terecht voor een gezond ontbijt of een heerlijke lunch. “De menukaart? Die varieert aan de hand van de seizoenen! We werken veel met bioproducten en proberen er ook altijd voor te zorgen dat deze uit de buurt komen. We vinden het belangrijk om bewust te zijn van wat we aankopen en wat daar allemaal achter schuilt,” legt Anny uit.

Voor de vleesliefhebbers worden er gerechten met kip geserveerd, maar 'De Living' richt zich vooral op vegetariërs en veganisten. “Het doel is om een ruime keuze veggie- en vegan gerechten aan te bieden. We proberen graag nieuwe dingen uit en het aanbod zal in de toekomst ook breder worden,” vertelt Anny, die zelf ook al een paar jaar vegetariër is.

Ontmoetingsplaats

Wat “De Living” uniek maakt, is dat het ook een ontmoetingsplaats is. Je kan er gemakkelijk een gesprek aangaan met mensen aan een ander tafeltje. “Vaak komen klanten hier alleen binnen, maar toch hebben ze een fijn gesprek voordat ze weer vertrekken. Er wordt veel gedeeld en je mag gewoon jezelf zijn. Eten en geluk om te delen - dat is waar de living voor staat”.

In de toekomst wil Anny dit concept verder uitbreiden aan de hand van creatieve workshops. Ze is zelf ook met kunst bezig en je kan enkele van haar eigen creaties alvast bij I Love Living bewonderen.

Openingsuren:
Woensdag: 10u - 16u
Donderdag: 10u - 16u
Vrijdag: 10u - 16u
Zaterdag: 10u - 17u
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten

Lunch- en ontbijtbar: Markt 29, Geel
Telefoon: 0498 68 86 00
Website: www.iloveliving.be
Facebook: LivingGeel