Kom naar het Frinket foodtruck festival op 24, 25 en 26 mei 2024

U bent hier

Hou het weekend van 24, 25 en 26 mei maar alvast vrij, want dan is het Frinket foodtruck festival in Geel! Je proeft er de lekkerste gerechten en er valt bovendien ook heel wat te beleven. Hop richting het Stadspark dus voor overheerlijke specialiteiten, verrassende optredens en straatanimatie!

Foodtrucks
Op het Frinket foodtruck festival staan maar liefst 16 foodtrucks met allemaal een verschillend aanbod. Gaande van artisanale kroketten, aziatisch, homemade ijs, pannenkoeken, cocktails/mocktails en meer is er voor ieder wat wils!

Programma
Op vrijdag draait Hotel Vinyl vanaf 19u de pannen van het dak. Op zaterdag is er om 14u een jamsessie door de muziekacademie en word je getrakteerd op live muziek van Yarne Luyten Music vanaf 17u. Vanaf 20u zet Bobby James de avond in. DJ Caravan sluit het weekend af op zondag met muziek van 15u tot 20u. Maar ook de allerkleinsten kunnen zich amuseren op Frinket, want er staat het ganse weekend doorlopend een speelkooi en speeltuin!

Parkeren in Geel
Woon je in Geel? Dan raden wij aan te voet of met de fiets te komen. Er zal een fietsparking ingericht worden op een aantal parkeerplaatsen in de Technische Schoolstraat, grenzend aan het stadspark. Je kan ook met het openbaar vervoer komen. Het stadspark is slechts 5 minuutjes wandelen van het station. Kom je toch met de auto, parkeer dan in één van de centrumparkings. We raden aan om centrumparking Havermarkt (op de Werft) of centrumparking in de Stationsstraat te gebruiken.