Jeugddromen komen in vervulling bij Kleermaker en Smoothie- en juicebar Samin

U bent hier

Smoothie- en juicebar Samin vind je op Diestseweg in het centrum van Geel, op dezelfde plek waar je vroeger Kleermaker Samin vond. Maar wees gerust, je kunt nog altijd bij deze kleermaker terecht voor vakkundig herstel- en maatwerk. Kleermaker Samin verhuisde namelijk naar de tweede verdieping van het pand.

Jeugddroom komt in vervulling

Samin, die al meer dan dertig jaar ervaring heeft in het kleermakersvak, maakte van zijn hobby zijn werk. Hij heeft, naast zijn kleermakerszaak in Geel, zelfs een tweede vestiging in Herentals. Met Smoothie- en juicebar Samin verwezenlijkt Samins partner Sonia nu ook haar jeugddroom. Zij hielp tot voor kort mee in de zaak van haar man, maar baat nu haar eigen smoothie- en juicebar uit op het gelijkvloers van het pand in Geel. Sonia heeft al een bewogen leven achter de rug. Als kind vluchtte ze weg uit Afghanistan, waarna ze in Nederland studeerde en later in België trouwde. “Ik was nog heel klein toen mijn ouders vluchtten voor de Taliban en ben dus in Nederland opgegroeid”, vertelt ze.

Verse drankjes, ijs en andere lekkernijen

Wanneer je Smoothie- en juicebar Samin binnenstapt, kom je terecht in een fleurige omgeving. Je vindt hier buiten verse smoothies, koffie en drankjes ook een ruim assortiment ijs, gebakjes en andere lekkernijen. “Alles wordt vers gemaakt en onze drankjes worden bereid met vers fruit. We hechten veel waarde aan de kwaliteit“, vertelt Sonia.

Perzische specialiteiten

In deze hippe Smoothie- en juicebar kun je ook genieten van heerlijke Perzische specialiteiten. Tijdens een high tea kun je hier Perzische smoothies, thee, koekjes, gebakjes en andere delicatessen proeven.

Krijg je ook spontaan honger bij het lezen van dit blogbericht? Spring dan vandaag nog even binnen! 

Samin: Diestseweg 4, Geel - Website: www.samin.be