Herfstshoppen 1 & 2 oktober

U bent hier

Een nieuw seizoen staat voor de deur! Is jouw kleerkast en interieur nog niet klaar voor een comfy herfst? Tijd om te shoppen

 

Herfstshoppen

Een nieuw seizoen staat voor de deur! Is jouw kleerkast en interieur nog niet klaar voor een comfy herfst? Tijd om te shoppen! Zak tijdens het weekend van 1 en 2 oktober af naar Geel Centrum! Op zaterdag 1 oktober zijn de winkels open van 10u tot 18u. Op zondag 3 oktober kan je extra shoppen van 13u tot 18u. Flaneer langs de winkels en blaas nadien uit in één van de gezellige horecazaken. Geniet bovendien van extra verwennerij dankzij het Weekend van de Klant dat gelijktijdig plaatsvindt.

 

Shop & win

Heb je op zaterdag 1 en/of zondag 2 oktober een aankoop gedaan bij een van de deelnemende centrumhandelaars? Dan kan je deelnemen aan de wedstrijd en maak je kans op één van de shoppingcheques t.w.v. 50 euro.

 

Gratis parkeren op centrumparkings Nieuwstraat en Pas

Om de Geelse handelaars extra te ondersteunen, voorziet de stad gratis parkeergelegenheid. Je kan elke zaterdag gratis gebruikmaken van de centrumparkings in Nieuwstraat en Pas.