Healthy food bij Puura Vida, de nieuwe foodbar van JUL Coworking

U bent hier

Op een lege maag kan je niet werken. Dus openden Hans, Heidi en Luna zopas Puura Vida in JUL Coworking in de Stationsstraat. Puura Vida staat voor het delen van gezonde voeding en zoveel mogelijk mensen hiervan bewustmaken: good food, good mood. Het is dan ook de place to be voor vegetarische, lactosevrije en glutenvrije opties!

Healthy food & lekkere drankjes

Bij Puura Vida vind je hoofdzakelijk een gezonde kaart, die voor 99% bestaat uit biologische opties. Van een granolabowl en een toast avocado tot quiche, soep en een salade: een mens zou voor minder keuzestress krijgen. Daarnaast bieden ze ook dagelijkse suggesties aan en… is alles homemade. Een goede combinatie tussen verrassend klassiek en foodiewaardige gerechten!

Niet alleen voor coworkers

Ook als je gewoon op zoek bent naar een toffe lunchplek, kan je bij Puura Vida terecht. Ze zijn dus onafhankelijk van JUL coworking, maar huisen wel onder hetzelfde dak. En wist je al dat alle versgemaakte gerechtjes ook af te halen zijn? 
 

“In Geel zijn er amper biologische, lactosevrije of glutenvrije alternatieven. Dus wilden wij daar graag verandering in brengen!”

 

Adres
Stationsstraat 129, Geel
@JUL Coworking

Menu: Instagram

Openingsuren
ma-don: 9u30-17u30
vrij & zat: 10u-19u
zon & feestdagen: 10u-16u