Forse uitbreiding activiteiten bij personal trainer

U bent hier

Begin juni verhuisde Bram Vandecruys zijn personal training studio naar z'n bakermat Geel. Intussen breidde hij de zaken wat uit.

Small group training

Vanaf nu biedt Bram onder andere small group training aan. Deze kan je volgen op maandagavond, donderdagavond en vanaf januari ook op dinsdagavond. Een training bestaat uit 10 minuten opwarming, 30 minuten krachttraining en tot slot 15 minuten conditietraining. Trainen doe je onder toezicht van onze coach in een circuit. Dit geeft de mogelijkheid om iedereen tijdens elke training voldoende persoonlijke aandacht te geven. Binnen de small group training werkt hij met pakketten. Je kan kiezen tussen 8 sessies 16 of 25 sessies. Beslis zelf of je 1, 2 of zelfs 3 keer in de week komt trainen.

Loopschema's

Naast de small group training biedt Bram ook loopschema’s aan. Het doel van het loopschema is dat je op 6 weken tijd 5 kilometer, aan één stuk kan lopen. Het begint allemaal met het verstevigen van de onderste ledematen. Dit doe je aan de hand van video’s in de app waar je toegang tot krijgt na aankoop. Hier focussen we op de stabiliteit en mobiliteit om alles sterker te maken en blessures te voorkomen. Na 2 weken oefenen, is het tijd om je loopschoenen aan te trekken. Doorheen de weken loop je nooit langer dan 1 minuut aan één stuk, buiten voor je test! Je loopt meerdere keren één minuut en het doel is om binnen deze minuut telkens verder te lopen. Je training duurt 20 minuten maar effectief loop je maar 10 minuten. Het voordeel hiervan is dat je sneller je conditie opbouwt en je je lichaam in rust meer zuurstof laat gebruiken.

Meet the new coach

Met Wouter Raeymaekers heeft Bram er een extra personal trainer bij. Wouter vond in personal training het beste van twee werelden: zijn ambitie om mensen te helpen en zijn passie voor sport. In het dagelijks leven is hij niet enkel personal trainer, maar werkt hij ook in de zorg. Zijn kennis, leergierigheid en vooral hoe hij oprecht betrokken is bij elke klant maakt dat hij perfect in het team past!

Stationsstraat 34B, Geel - Website: www.bramvandecruys.be - Telefoon: 0496 51 06 97 - E-mail: info@bramvandecruys.be