De Sint in Geel op zaterdag 20 november

U bent hier

Duid zaterdag 20 november alvast met stip aan in je agenda, want die dag komt de Sint naar Geel Centrum! Vanaf 14u00 kan je op de Markt terecht om je klaar te stomen voor de komst van de goedheiligman.

Omstreeks 14u30 is het eindelijk zover! Bereid je voor op een heus kinderfeest met de Knetter Kidsband. Bovendien is er een leuke verrassing voor alle kinderen! Een hoogdag voor de jongsten onder ons!

Praktisch:
-  Toegang evenement op Markt vanaf 14u00
-  Covid Safe Ticket verplicht (+ 12 jaar)
-  Start evenement op Markt om 14u30
-  Kinderfeest met Knetter Kidsband
-  Leuke verrassing voor alle kinderen

Zoek de winkelpietjes: zoektocht in de centrumstraten van 20 november tot 4 december

Er zitten 20 winkelpietjes met een letter verstopt in de etalages. Opgelet, er zijn ook foppieten zonder een letter! Heb je alle letters gevonden tijdens de zoektocht? Vul ze in op het invulformulier en vorm de titel van een bekend Sinterklaasliedje. Vergeet niet om ook jouw gegevens in te vullen. Drop het invulformulier voor 6 december 2021 in de brievenbus van Toerisme Geel (Markt 1, brievenbus aan de achterkant van het gebouw) en maak kans op een leuke prijs!

Pakjeshuis van de Sint

Dromen jouw kids er ook van om hulpknecht van de Sint te worden? Het kan! Op zaterdag 20 november van 15u tot 18u en op zondag 21 november van 14u tot 18u opent People on Stage een heus pakjeshuis voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tal van supergekke pieten verzamelen in het pand allerlei pakjes die vervolgens op 6 december verdeeld worden. Ook jouw oogappels kunnen een handje toesteken bij deze loodzware karwei. Jongens en meisjes kunnen mee komen spelen, zingen en dansen om zo hun diploma ‘hulpknecht van de Sint’ te behalen. Fun verzekerd! Locatie: Stationsstraat 58.

“In de loop van november worden er Sinterklaas kleurprenten verdeeld over alle Geelse kleuter- en lagere scholen. Geen prent ontvangen? Geen nood! Je kan de prent ook online downloaden en thuis printen: klik hier.”