Braderij in Geel: scoor koopjes en geniet van zomerse sferen!

U bent hier

Van woensdag 21 tot en met zondag 25 juni wordt het centrum van Geel weer omgetoverd tot een bruisende braderij vol met geweldige koopjes, zomerse sferen en gezelligheid. Speciaal voor dit evenement worden de Pas en Nieuwstraat verkeersvrij gemaakt waardoor je ongestoord kunt genieten van alles wat onze lokale handelaars te bieden hebben. 

Koopjes scoren

Op zoek naar geweldige deals? Dit is jouw kans! Onze handelaars stallen hun beste aanbiedingen en kortingen uit, zodat je volop kunt profiteren. Van prachtige kledingstukken tot trendy accessoires en mooie interieuritems, je vindt het allemaal tijdens de braderij. Op zondag kan je tijdens de Summershopping extra lang komen shoppen en zijn de deelnemende winkels geopend tot 19:00 uur.

Sfeer & animatie

Dankzij de opbrengsten van het Foodtruck Festival kunnen we ook dit jaar geweldige straatanimatie voorzien om jullie te entertainen! En niet alleen jij, maar ook de kleinsten zullen zich uitstekend vermaken want er staan verschillende springkastelen in de straten opgesteld. Plezier voor jong en oud!

Winactie

Als je komt shoppen op de braderij, maak je kans op winnen van één van de vijf verwenweekends. Geniet van een overnachting, een heerlijk etentje en shoppingcheques voor twee personen. Hoe doe je mee? Doe tijdens de braderij drie aankopen, verzamel de bijbehorende stickertjes en plak ze op je deelnameticket. Lever je ingevulde ticket in bij een van onze deelnemende handelaars en wie weet win jij wel zo'n fantastisch verwenweekend!

Gratis bovengrond parkeren

Kom je met de auto naar de braderij? Dan kun je van woensdag tot en met zondag gratis bovengronds parkeren.

Eten en drinken 

In het centrum zijn er natuurlijk ook verschillende gezellige terrasjes waar je rustig kunt neerstrijken. Geniet van een verfrissend drankje en smul van heerlijk eten terwijl je de gezellige drukte van de braderij aan je voorbij laat gaan.

Openingsuren

Woensdag: 10u tot 21u
Donderdag: 10u tot 21u
Vrijdag: 10u tot 21u
Zaterdag: 10u tot 21u
Zondag: 13u tot 19u

Apérotime: openlucht afterwork

Op vrijdagavond 23 juni wordt de markt omgetoverd tot de ultieme dansvloer tijdens een spetterende nieuwe editie van Apérotime, het ultieme afterworkevent. Kom gezellig dansen en genieten op de markt!

Dwars door Geel: loopwedstrijd 

Op zondagnamiddag 25 juni is het tijd voor Dwars Door Geel! Doe mee aan de loopwedstrijd of kom genieten van het evenement met springkastelen en DJ's op het levendige marktplein. Een gezellige en actieve middag voor jong en oud!