Braderij in Geel: 23 tot 27 juni

U bent hier

Kom van woensdag 23 t.e.m. zondag 27 juni gezellig winkelen op de jaarlijkse braderij in Nieuwstraat en Pas. Het is een uitgelezen kans om koopjes op de kop te tikken. Op de Markt kan je genieten van een deugddoend terrasje. 

De Geelse Braderij start op woensdag 23 juni. Traditiegetrouw zetten de handelaars van Geel Centrum hun kraampjes op straat om – al voor de soldenperiode - koopjes met stevige kortingen aan te bieden. Het is het ideale moment om toffe items op de kop te tikken tegen onklopbare prijzen. De straten zijn voor de gelegenheid volledig verkeersvrij gemaakt. Bovendien kan je tijdens de braderij gratis bovengronds parkeren.

Openingsuren:
Woensdag: 10u tot 21u
Donderdag: 10 tot 21u
Vrijdag: 10u tot 21u
Zaterdag: 10u tot 21u
Zondag: 13u tot 19u

Naast de aanwezige handelszaken zijn er elk jaar ook heel wat handelaars van buiten het centrum die een plaatsje reserveren op de braderij. Om jong en creatief ondernemerschap in het centrum te stimuleren, voorziet de handelaarsvereniging dit jaar extra standplaatsen. Hier kunnen nieuwe of bestaande handelszaken gebruik van maken om tijdens de braderijdagen een nieuw publiek te lokken.

Shop & win

Tijdens de braderij maak je kans op 1 van de 3 elektrische fietsen t.w.v. 2200 euro van Fietsen Wildiers. Wat moet je doen? Doe 3 aankopen tijdens de braderij, verzamel zo alle stickers. Plak de stickers op de daarvoor voorziene wedstrijdkaart en vul je gegevens in. Drop de wedstrijdkaart in de box bij Roos met witte stippen (Nieuwstraat 128) of Tony's Muziekhuis (Pas 36). Deelnemen kan tot en met zondag 27 juni. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. 

Mondmaskerplicht

Op basis van het ministerieel besluit werd beslist om toch een mondmaskerplicht te hanteren tijdens de braderij. Tijdens de uren van de braderij is het dus verplicht een mondmasker te dragen, zowel binnen als buiten in Nieuwstraat, Markt en Pas op het gedeelte tussen Markt en inrit centrumparking.

Veel shopplezier!