Braderij in Geel: 22 tot 26 juni

U bent hier

Kom van woensdag 22 t.e.m. zondag 26 juni gezellig winkelen op de jaarlijkse braderij. Het is een uitgelezen kans om koopjes op de kop te tikken. Ook kan je genieten van een deugddoend terrasje. 

Dit jaar nodigt de stad Geel je uit om te shoppen in de Nieuwstraat en de Pas van woensdag 22 juni tot en met zondag 26 juni. De straten zijn voor de gelegenheid verkeersvrij gemaakt. Ook kan je tijdens de braderij je auto gratis bovengronds parkeren. 

Op vrijdagavond 24 juni kan je op de markt komen dansen op een nieuwe editie van Apérotime, het afterworkevent bij uitstek. Op zaterdagavond 25 juni organiseert Toerisme Geel 'Geel Bruist!', het jaarlijkse stadsfestival. Niemand minder dan Kelly Pfaff, Bonzai All Stars en 5napback zetten hun beste beentje voor om jou de avond van je leven te bezorgen. Strakke DJ-sets, coole beats, ambiance en een lekker vers pintje, dat is Geel Bruist!

Zondagnamiddag, 26 juni kunnen de kleinsten op het marktplein genieten van 3 verschillende springkastelen.

Openingsuren:
Woensdag: 10u tot 21u
Donderdag: 10 tot 21u
Vrijdag: 10u tot 21u
Zaterdag: 10u tot 21u
Zondag: 13u tot 19u

Shop & win

Wie komt shoppen tijdens de braderij maakt bovendien kans op een fantastische prijs. Verzamel drie stickertjes en wie weet sleep jij die reischeque t.w.v. 2500 euro wel in de wacht!

Deponeer na het shoppen je deelnameticket in de doos bij Roos met Witte Stippen (Nieuwstraat 128) of Tony’s Muziekhuis (Pas 36). Deelnemen kan tot en met zondag 26 juni. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Veel shopplezier!